Σελίδες

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Νέα Πτέρυγα στο Γενικό Νοσοκομείου Έδεσσας

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας το Σαββατοκύριακο 8 & 9-2-2014 μεταφέρθηκαν τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία στο νέο κτίριο της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας. Τα νέα Ιατρεία λειτουργούν ήδη  από τις 10-2-2014 και οι πολίτες μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται στις νέες εγκαταστάσεις.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου ζητά την κατανόηση των πολιτών και ασθενών για τυχόν ατέλειες – δυσλειτουργίες για το πρώτο δεκαήμερο, το οποίο είναι χρόνος προσαρμογής.
Στην νέα πτέρυγα μεταφέρθηκε και το Γραφείο όπου γίνεται και η διαδικασία κλεισίματος ραντεβού.


Στην νεα πτέρυγα το κοινό μπορεί να οδηγηθεί πολύ εύκολα καθώς υπάρχουν ενδείξεις σε όλους τους διαδρόμους, Συγκεκριμένα στο βάθος του διαδρόμου όπου βρίσκεται το ακτινολογικό τμήμα στρίβουμε δεξιά και οδηγούμαστε μέσα από έναν διάδρομο σε δυο μεγάλα ανσανσέρ αριστερά και δεξιά όπου και το Τμήματα βρίσκονται σύμφωνα με τους δύο αναρτημένους παρακάτω πίνακες.
Βέβαια αχρείαστα να είναι σε όλους μας αλλά να μη ξεχνάμε πως έχουμε ένα από τα πιο καλά Νοσοκομεία όπως επίσης πολύ καλό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με το μειονέκτημα ότι δεν επαρκούν για να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση.

Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα μεταφερθούν και οι Διοικητικές Υπηρεσίες του Νοσοκομείου. Οι πληροφορίες είναι οτι θα μεγαλώσει και ο χώρος του Κέντρου Πρώτων Βοηθειών.

 

 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε